Skip to content
Dekorative linjer. Dekorative linjer.

FOR JOBBSØKERE

 

JOBBSØKER?

Vi i Haaland Total vil gjerne hjelpe deg videre i karrieren enten du vil ha din første jobb, ønsker nye/mer/mindre utfordringer, er på flyttefot eller av en eller annen god grunn ønsker å bytte jobb. Vi hjelper deg om du har fagbrev eller om du har bachelor eller master innen et teknisk fagfelt. Siden vi allerede har kunder inne i markedet kan vi være din døråpner om du også lar oss være din øyeåpner. Sammen skal vi finne en stilling som du vil trives i mange år fremover. Vi rekrutterer ingeniører og fagpersonell til Rådgivende bransje, Byggherrer, Entreprenører, Eiendomsselskap, Industri og Energi. Dermed er vi et perfekt kontaktpunkt for tekniske folk som jobber i eller ønsker seg inn i bransjene over. Tenker du at kanskje gresset kan være grønnere på andre siden vil vi gjerne hjelpe deg i gang for vi vet at de fleste som vurderer ny jobb i utgangspunktet er passive.  La oss hjelpe deg i gang!        Registrer dine ferdigheter her

LEGG INN DIN CV

Mange jobber i dagens marked blir aldri utlyst av de som har behov for folk.  Det er forskjellige grunner til at det ikke blir gjort, men det kan bla. være at man ønsker at ikke konkurrentene skal vite det, generelt vanskelig å finne rett person, eller at de synes det tar for mye tid å finne riktig person. Derfor bruker de oss for å finne riktig arbeidskraft! For om du er registrert hos Haaland Total og er åpen for nye muligheter kan det være nettopp du som blir kontaktet av oss på vegne av en av disse kundene som ikke har utlyst en stilling.  Vi er din døråpner til din neste jobb!   Legg inn CV her

JOBBE I HAALAND TOTAL?

Haaland Total AS har egne håndverkere som er fast ansatt og blir leid ut til prosjekter til våre kunder. I Haaland Total AS driver vi både med bemanning og rekruttering, så for deg som søker jobb vil det si at det finnes to ulike måter å få jobb gjennom oss på.  Nice!

Når du er ansatt i Haaland Total vil arbeidstedet være ute hos noen av kundene våre. Arbeidstedet kan variere, men vi vil alltid prøve å tilpasse oss det som passer deg, din familie, kunden og oss best. Vi ønsker å ansette og beholde de beste personene, men vi skal også være en døråpner for deg som person inn mot våre kunder. Vi hjelper deg gjerne inn til noen av våre kunder om du ønsker det.

Vårt morselskap Haaland er en teknisk totalleverandør med kontorer i Bodø, Mo i Rana, Mosjøen, Fauske, Gardemoen og er representert med Haaland Total i Moss. Konsernet sysselsetter 260 ansatte blant annet innen elektro, rør, og ventilasjon. Vi har et eget fagmiljø som kjenner bransjen godt, og som kan hjelpe deg med å utvikle din karriere innenfor bygg og anlegg.

SØKE STILLING I HAALAND TOTAL

Vi vil ha deg med på laget om du er elektriker, rørlegger eller ventilasjonstekniker. Om du ikke finner en aktuell stilling akkurat nå, men du ønsker å utvikle din karriere innen bygg og anlegg sammen med oss anbefaler vi deg likevel å registrere deg som jobbsøker her. Dine opplysninger havner da i vår kandidatbase, som vi jevnlig søker gjennom for å finne mulige kandidater til nye stillinger. Og da tenker vi på deg både som aktuell for en kunde og for oss i Haaland Total AS.  Ja takk, begge deler.

Jobbe i Haaland

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.