Skip to content
Dekorative linjer. Dekorative linjer.

For bedrifter

HVORFOR OSS

Det skal være verdiskapende, betryggende og enkelt for dere å bruke personell eller rekruttere fra Haaland Total. Vi har stort fokus på det teknisk utførte, men også på personlighet, hms, omgjengelighet og verdiskapning. Vi leverer kyndig og kvalifisert arbeidskraft til bygg- og anleggssektoren, industri og energi. Vårt mål er å være en ledende kvalitetspartner innen bemanning og rekruttering til tekniske disipliner siden vi også er del av bransjen med vårt morselskap Haaland AS. Vi hjelper dere med å finne de riktige personene innen elektro, vvs, ventilasjon, automasjon, bygg og mekanisk enten det er montørene eller ingeniørene du har bruk for.

Vi hjelper deg med å finne riktig:                                                                                Ingeniør – elektriker  –  BIM tekniker  –  rørlegger  –  RIB  –   automasjonsingeniør  –  ventilasjonstekniker  –  prosjektleder  –  automatiker   – anleggsleder  –  bas  –   prosjekteringsleder  –  innkjøper  –   kalkulatør  –  prosjektingeniør  – ITB rådgiver  –  HMS/SHA ledelse  – RIE  – RIEn  –  RIMask  – RIM  – RIV  – RIVA  –  byggeleder  –  elektroingeniør  –  maskiningeniør  –  vss ingeniør  –  va ingeniør  – byggingeniør  –  planlegger,  mf.

Haaland Total søker de skarpeste folkene

REKRUTTERING

Haaland Total AS har valgt å ha fullt fokus på rekruttering til tekniske stillinger og utleie av tekniske personer. Siden vi kun har dette fokuset er det fagpersonell og ingeniører som er i vårt nettverk og de vi til daglig snakker med. Det vil si at vi vet hva kunden ønsker samt at vi vet hva det er behov for innenfor de forskjellige segmentene. Vi jobber kontinuerlig med å tiltrekke oss attraktive kandidater og våre interne og eksterne databaser inneholder kandidater innen tekniske bransjer. Gjennom kontakter i de rette miljøene søker vi bevisst etter de beste kandidatene.

Oppgavene våre er å avlaste din organisasjon ved gjøre rekruttering til en profesjonell prosess som vil skape verdier for deg og din bedrift.

Vårt mål med enhver rekrutteringsprosess er å sikre våre kunder de best egnede kandidatene i henhold til deres kravspesifikasjon. Men vi ønsker også å utfordre deg på hva som er «must have» og hva som er «nice to have». I tillegg ønsker vi å gi deg et best mulig beslutningsgrunnlag basert på personlige intervjuer, samtale med referanser, vår vurdering, deres vurdering og eventuelle testverktøy. For å sikre at vi finner de best kvalifiserte kandidatene som også passer inn i bedriftens kultur, legger vi stor vekt på å kartlegge kandidatens personlige egenskaper og holdninger i tillegg til relevant kompetanse og erfaring.

Hos Haaland Total vil vi tilby kundene våre flere valg innen rekruttering: alt fra komplette løsninger hvor vi bistår deg fra start til slutt, til deler av prosessen dere måtte ønske. Vi jobber for deg og strekker oss alltid etter å være deres beste leverandør innen bemanning og rekruttering. Kontakt oss for å høre mer!

Vår rekrutteringsprosessRekruttering prosess

1. Kravprofil: Vi starter vårt samarbeid med å diskutere de viktigste kravene for stillingen.

2. Annonsering: Ut ifra hva vi har blitt enige om annonser vi i de kanalene dere ønsker samt vår hjemmeside, vår facebook og vår linkedin.

3 .Søk: Vi søker i vårt nettverk og eksterne nettverk etter riktig kandidat for ditt firma.

4. Vurdering: Vi finner de beste søkerne fra annonsering samt de vi selv har funnet etter våre eksterne søk.

5. Telefon/Teams intervju: Blir gjennomført over telefon eller Teams og spørsmålene som stilles hjelper oss med å forsikre oss om at kandidaten passer kravprofilen og at kandidaten er motivert.

6. Intervju hos Haaland Total: Vi gjennomfører intervjuet med tanke på innspill vi har fått fra dere samt generelle kompetansebaserte spørsmål. Vi identifiserer tidligere atferdsmønster som gir oss en indikasjon på fremtidig atferd og arbeidsprestasjon.

7. Kandidatpresentasjon: Kandidater blir presentert via vår digitale plattform som lar deg rangere og kommentere kandidater. Plattformen er GDPR-kompatibel.

8. Intervju hos kunde: Vi avtaler intervju med kandidaten som møter hos dere (Vi blir om ønskelig med for bedre kvalitetssikring og at det ofte dukker opp ting som er greit å få med seg for kunde, kandidat og oss)

9. Tilbakemelding fra kunde: Om det er mulig rett i etterkant av intervjuet diskuterer vi hvordan det gikk.  (Kan også gjøres over telefon litt senere)

10. Tilbakemelding fra kandidat: Vi hører med kandidaten hvordan inntrykket av dere og stillingen var, samt hvordan de føler det gikk på intervjuet.

Eventuelt 2. & 3. gangs intervju: I noen prosesser ønsker kunden eller kandidaten flere runder med intervjuer for å finne den beste matchen.

11. Referansesjekk: Vi kontakter referansene som er oppgitt samt at vi kanskje har erfaringer med ikke oppgitte referanser gjennom vårt eget nettverk.

12. Avtale/Avslag: Kunde tilbyr avtale eller sier at de ikke vil gå videre med kandidat.

13. Oppfølging: Vi følger opp dere og kandidaten i ukene etter ansettelse siden det ofte er 3 mnd. mellom oppsigelse og ny jobb starter. Oppfølging på lengre sikt vil si at vi følger opp frem til oppsigelsestiden utløper for å sikre oss at alle parter er fornøyde. Oppfølgingen består av prat med kunde og kandidat og eventuelt treffes for en lunch.

Viktig med en ærlig og informativ oppfølging så alle parter er fornøyde.

BEMANNING

Haaland Total er en totalteknisk leverandør av utleie og rekruttering av arbeidskraft. Dette innebærer at vi dekker de tekniske fagene, men med et hovedfokus på elektro, rør, ventilasjon, automasjon, bygg, mekanisk, elkraft, tele og fiber. Vi leier også ut ingeniører og fagskoleingeniører innen flere disipliner.

Vi legger stor vekt på å kjenne vårt marked og ønsker å gi kundene våre kvalifisert arbeidskraft som gir kundene våre verdiskapning, trygghet og godt humør.

Våre kandidater er underlagt ditt arbeidsreglement og arbeidet utføres etter din instruksjon og under din kontroll. Arbeidsgiver i innleieperioden er Haaland Total som har ansvar for utbetaling av lønn, feriepenger, forsikringer m.m.Haaland elektro, rørfag, ventilasjon, fasade

HVA VI TILBYR

Et samarbeid med Haaland Total AS gjør at du kan bruke mindre tid til å lete etter rett person på rett plass.  Vi vet at vi må være ute i markedet til enhver tid for å være i kontakt med de beste folkene og «være der» den dagen de vurderer å bytte jobb.  Derfor skal vi tiltrekke oss de beste kandidatene for deg, samt sikre at dette er riktig person på riktig plass.

Haaland Total skal være en sparringspartner på hva som er riktig person inn på riktig plass i en utfordrende tid for å finne de flinkeste hodene og de hyggeligste menneskene.

Haaland Total tilbyr bemanning og rekrutteringstjenester av tekniske personer innen forskjellige bransjer. Vi er selv en del av bygg og anleggsbransjen med vårt morselskap Haaland AS som leverandør av totaltekniske tjenester.  Derfor bemanner og rekrutterer vi mange montører og ingeniører innen bygg og anleggsbransjen. Men i tillegg har vi erfaring med rekruttering inn mot de rådgivende ingeniørene, byggherrer, prosjektadministrasjon, eiendomsutviklere, entreprenører, industri og energi.

 

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.